The Wedding Service

SAY YES TO A COLOURFUL LIFE

Het is de grote dag. En hoe je eruitziet, moet dat weerspiegelen. Dit is een tijd om op je best te zijn voor zowel je aanstaande als je familie en vrienden. Afgezien van persoonlijke herinneringen, kun je je maar beter goed voorbereiden op al die foto’s die tot in lengte der tijd blijven bestaan. 

Of je nu de bruidegom bent, de getuige, de vader van de bruid of een gast, het pak moet goed zitten. De truc? Indruk maken zonder de show te stelen. En laten we je nu net híerbij kunnen helpen. 

Wedding Collection

Een klassiek pak of iets meer individueels voor op een warm tropisch strand, Dutch Dandies kan je helpen om het goed te doen en optimaal van de dag te genieten. We zijn er voor de bruidegom die durft om verder te kijken dan dat zwarte pak. 

Daar is niks mis mee natuurlijk. Wil je voor zwart of donkerblauw gaan, be our guest. We zorgen dat je er nog nooit zo goed hebt uitgezien. Maar, je bekent kleur als je voor Dutch Dandies kiest en niet bang bent om dat te laten zien. Niet dat het een poppenkast wordt, het blijft altijd gedistingeerd. Maar kijk bijvoorbeeld eens naar donkergroen of wat lichtere kleuren. We garanderen je goedkeurende blikken!

Elk trouwkostuum is gemaakt met de mooiste en beste stoffen van Italiaanse huizen als Vitale Barberis Canonico, Guabello, Marzotto en Trabaldo Togna. De kostuums worden afgewerkt met champagnekleurige voeringen en parelmoeren knopen. Maak het af met een paar luxe schoenen uit de Dutch Dandies by Greve collectie.

Bekijk de trouwpakken collectie.

WELCOME TO THE PARTY


Create the perfect look for the big day

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Model met Dutch Dandies grijs trouwpak Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Model met Dutch Dandies grijs trouwpak Placeholder

Made-to-Measure

Elke trouwerij is anders en vraagt om maatwerk. Bij Dutch Dandies nemen we jouw bruiloft net zo serieus als jijzelf en we weten hoe stressvol het kan zijn om de juiste keuzes te maken en de perfecte look voor die grote dag te creëren. 

We zijn er om je bij elke stap voor het trouwpak te helpen. Hoe eerder hoe beter, maar we raden je aan om minstens 6 weken voor je trouwdag naar één van de OFM. winkels te komen. Hier bieden wij ons Made-to-Measure programma aan en geven we je persoonlijk advies. 

Het gaat als volgt: samen met één van onze tailors kiezen we een stof uit – en dat zijn er nogal wat – en het model jasje. Dan worden je maten opgenomen en kun je het kostuum compleet eigen maken. Naast de talloze stoffen zijn er namelijk ook nog eindeloze stylingopties. Waaronder initialen, de keuze uit tientallen knopen, contrasterende stiksels en een gepersonaliseerde voering. 

The Wedding Service

Boek een afspraak met één van onze negen tailers door heel Nederland voor onze Wedding Service.

Wedding Fairs

Dutch Dandies staat in 2023 op verschillende trouwbeurzen door heel Nederland. Zien we je daar?

Trouwbeurs Veldhoven - Zondag 3 september 2023, Trouwbeurs 't Oude Slot

Trouwbeurs Ede - Zondag 1 oktober 2023, Trouwbeleving XL Zwitsal Fabriek Apeldoorn

Trouwbeurs Voorburg - Zondag 29 oktober 2023, Loods6 Amsterdam