Maatwerk Dutch Dandies

Maatwerk

Dutch Dandies Design your own

Iets helemaal naar eigen stijl en wens maken? Dat kan! Maatwerk is iets unieks. Met het "Dutch Dandies Design your own" programma is alles mogelijk. Bij ons heb je de vrijheid om samen met de gespecialiseerde modeadviseurs je eigen maatpak samen te stellen. Wij zijn er om persoonlijk maatwerk te leveren met een verhaal.

Op dit moment kan je een maatwerk afspraak maken in één van onze negen ateliers in de OFM-winkels Alkmaar, Doesburg, Geldermalsen, Goes, Nieuwegein, Rosmalen, Sliedrecht, Sluis en Voorburg.

Maatwerkopties

Pakken en trouwpakken

Naast confectiekostuums, kun je bij ons ook een uniek maatpak compleet naar eigen wens samenstellen. Je hebt hierbij een enorme keuze uit verschillende opties. Je start met het kiezen van het materiaal en de pasvorm van je pak. Als je deze keuzes hebt gemaakt, is de basis van je maatkostuum gezet. Dan is het tijd om de details te kiezen zoals knopen, revers en meer. Natuurlijk is het "Dutch Dandies Design your own" programma ook geschikt voor trouwpakken. Op deze manier kun je naar eigen wens een trouwpak op maat laten maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van jullie initialen of trouwdatum verwerkt in de onderkraag? Alles is mogelijk en samen zorgen wij er voor dat jij er extra goed uit ziet op dé grote dag!

De maatkostuums zijn verkrijgbaar vanaf €499,-. De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen details en stofkeuze. In augustus komen de nieuwe winterstoffen en in december de nieuwe zomerstoffen.

Colberts, gilets en pantalons

Wil jij geen heel pak? Je kunt ook losse colberts, gilets en pantalons op maat laten maken. Zo kun je bijvoorbeeld een smart casual outfit creëren met een maatwerk colbert.

Ook bij de losse items heb je de keuze uit vele opties en ga je samen met een adviseur een uniek kledingstuk samenstellen! Maatwerk wordt op deze manier beschikbaar voor iedere stijl.

Maak vrijblijvend een afspraak bij één van onze negen tailers.

Maatwerk Colbert DD
DD Colberts Maatwerk

Stappenplan kleding op maat


Stap 1: Verschillende opties kiezen

Natuurlijk heb jij vast in gedachten welke kleur jouw maatwerk moet worden en wát je precies aangemeten wil hebben. Maar heb je ook gedacht aan de voering, kleur van de knopen en welke unieke details je graag ziet? Daarnaast kies je ook of voor katoen, wol of zijde gaat. Dus beginnen we bij het begin en nemen we de opties tot in de puntjes en de laatste steek door.

Stap 2: Maten opmeten

Maatwerk is meetwerk. Na het bepalen van hoe jouw maatwerk eruit komt te zien, nemen we je maten op aan de hand van een pasmodel. In deze stap geef je jouw ideale pasvorm aan. Dus het hoeft niet allemaal zo strak gesneden, als dat niet bij je past.

Stap 3: Jouw unieke kledingstuk is klaar

Alles is opgemeten, uitgekozen en samengesteld. Jouw kleding is nu volledig naar wens ontworpen! Binnen vier tot vijf weken kan je de kleding ophalen en passen. Eventuele wijzigingen maken wij direct voor je in orde.

Stap 4: Nabestellen

Jouw maten bewaren we in ons systeem. Zo kunnen we jouw volgende kledingstuk op maat gemakkelijk nabestellen.

Benieuwd wat OFM. voor jou kan betekenen? Momenteel bieden wij maatwerk aan in de filialen Doesburg, Alkmaar, Geldermalsen, Nieuwegein, Voorburg, Goes, Sluis, Sliedrecht en Rosmalen. Maak een afspraak in één van onze filialen en ontdek de mogelijkheden.