Schoes

Dutch Dandies heeft een breed assortiment aan schoenen. Hieronder vallen sneakers, geklede schoenen, boots en loafers. Dus ben jij op zoek naar schoenen die voldoen aan kwaliteit, draagcomfort én een fraai design? Dan is de schoenencollectie van Dutch Dandies de ideale aanvulling voor jouw garderobe. De schoenen vallen normaal op maat, dus raden we je aan om je eigen maat te bestellen.  

How to measure?

1. Goed om te weten 

Je ene voet is altijd iets langer dan je andere voet. Kies daarom de langste voet om jouw schoenmaat te bepalen. Daarnaast zwellen je voeten gedurende de dag altijd een beetje op, meet daarom het liefst aan het einde van de dag.  

2. Ga klaarstaan 

Leg een A4 papier op de grond tegen een muur. Ga met sokken aan of op blote voeten op het vel papier staan en houd je hielen tegen de muur.  

3. Teken de omtrek  

Zet een streep bij het uiteinde van de tenen, wij raden je aan om het bovenste puntje van de grote teen aan te houden. Zo voorkom je dat je te kleine schoenen gaat bestellen.  

4. Meten is weten 

Stap van het vel papier af en meet met de liniaal de afstand in centimeters tussen het begin van het vel papier en de streep die je zojuist hebt getekend. Tip: tel bij de uitkomst één centimeter erbij op zo geef je jouw voeten wat meer bewegingsruimte.

Maattabel schoenen
Maattabel schoenen