Suits

De pakken van Dutch Dandies zijn voorzien van de beste stoffen, gemaakt door wevers uit Italië als VBC, Ferla, Mario Belluci en Tollegno. Zo weet je zeker dat je een kwalitatief hoogwaardig pak hebt waar je jarenlang plezier van hebt. Daarbij is er de mogelijkheid om te Mix & Matchen. Kies uit verschillende maten voor je colbert of pantalon. Zo stel je jouw ideale pak samen.

How to measure?


Colberts 

1. Meet je borstomvang  

Meet vanaf de onderzijde van de oksels rondom het volste gedeelte van de borst. Meet dit niet te strak in verband met voldoende bewegingsruimte. 

2. Meet je schouderwijdte  

Meet je schouderwijdte door op de bovenkant van de rug of borst de afstand van schouderpunt tot schouderpunt te meten. 

3. Meet je mouwlengte  

Plaats het meetlint waar normaal bij bovenkleding de schoudernaad zit, tot net een beetje over de pols. De mouwlengte is perfect als een overhemd er een beetje onderuit komt. Ontspan je lichaam tijdens het opmeten voor het beste resultaat.

Pantalons: 

4. Meet je taillewijdte  

Je meet dit op de plek waar normaliter de riem valt. Plaats het meetlint onderaan je rug, net boven je billen, en houdt het meetlint niet te strak of te los. 

5. Meet je binnenbeenlengte 

Meet vanaf de lies tot net iets over je enkel. We raden je aan om hiervoor hulp te vragen of een stevige rolmaat te gebruiken. 

6. Meet je voetwijdte 

Meet om het breedste gedeelte van de bal van je voet. Verdeel hierbij je gewicht gelijkmatig over beide voeten.

Maattabel - Hoe pak meten?
Maattabel - Hoe pak meten?
Maattabel - Hoe pantalon meten?
Maattabel - Hoe pantalon meten?