Returns

Indien je niet tevreden bent over een besteld artikel, kun je deze retourneren. Wij verzoeken je het artikel onbeschadigd en met de originele prijskaartjes te retourneren. Indien er bij het beoordelen van het artikel schade ontstaat, of de originele prijskaartjes worden verwijderd, behouden wij ons het recht voor om de hierdoor ontstane waardevermindering direct aan je door te berekenen.

Als consument heb je wettelijk 14 dagen de tijd vanaf de ontvangst- of afhaaldatum om ons te informeren dat je de overeenkomst wil herroepen. Je kan de retour aanmelden middels het herroepingsformulier wat je online kunt downloaden en bij de bestelling ontvangt. Hierna heb je 14 dagen de tijd om de artikelen naar ons terug te sturen of te overhandigen. Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Het is niet verplicht om ons van te voren te laten weten dat je dat je artikelen naar ons terug wilt sturen. Herroepen is ook mogelijk door het direct terugzenden van het pakket. We accepteren retouren tot uiterlijk 30 dagen na de ontvangst- of afhaaldatum.

De retourkosten bedragen € 3,95. Plaats de bijgevoegde retoursticker van DHL op het pakket. Je hoeft bij aflevering niets te betalen. De retourkosten worden van het retourbedrag afgetrokken.

Ruilen

Om het proces zo snel mogelijk en soepel te laten verlopen, is het bij ons niet mogelijk om een artikel te ruilen. Mocht je graag een artikel in een andere maat of kleur ontvangen, dient het artikel retour te worden gestuurd en opnieuw te worden besteld. Op deze manier ontvang je het snelst het juiste artikel.

Wij verstrekken geen kortingscodes voor de eventueel opnieuw gemaakte verzendkosten.

Retourneren via een DHL-Servicepoint

Retourneren kan via DHL door gebruik te maken van ons retouretiket. Voeg het retourformulier toe aan het pakket en bewaar het afgiftebewijs tot wij de retourzending hebben bevestigd. Retourkosten van €3,95 worden ingehouden op het retourbedrag. Voor het retourneren kun je ook gebruikmaken van het modelformulier. Het pakket kun je bij een servicepunt van DHL aanbieden. Je ontvangt bij het servicepoint een ontvangstbewijs. Bewaar deze goed totdat wij de ontvangst van het pakket bevestigd hebben. De retourkosten worden van het retourbedrag afgetrokken. Je kan uiteraard ook zelf een vervoerder kiezen en op eigen initiatief iets retourneren. Ook in dat geval zijn de directe kosten voor het terugsturen voor jouw eigen rekening.

De betaling (aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) wordt zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat Dutch Dandies op de hoogte is gesteld van herroeping, teruggestort op je rekening. Let op: retourneer je niet de gehele bestelling? Dan wordt de standaard verzendkosten voor de heenzending niet teruggestort en betaal je de verzend- en retourkosten. Wij streven ernaar om de terugbetaling binnen 5 werkdagen te verwerken. Tijdens drukke periodes zoals de feestdagen of sale kan dit 2 of 3 dagen langer duren. We mogen wachten met terugbetalen totdat wij het product retour hebben ontvangen, of tot het moment dat je bewezen hebt het product retour te hebben gestuurd, al naar gelang welk moment eerder valt.

Klik hier om het modelformulier te downloaden.

Heb je nog vragen of zijn er nog bepaalde onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Retouradres

Dutch Dandies
De Aaldor 13
4191 PC
Geldermalsen
Nederland

Heb je een klacht over een gekocht artikel? Kijk dan op onze klachtenafhandeling pagina.

HOW CAN WE HELP YOU?

ORDERS & PAYMENT

Arrow right thin

DELIVERY

Arrow right thin

COMPLAINTS

Arrow right thin

CONTACT

Arrow right thin