Order & Payment

Bestelproces

Bestellen

Wanneer je een artikel hebt uitgezocht, kies je de gewenste maat. Vervolgens leg je de keuze vast door deze in de shoppingbag te plaatsen. Indien een artikel is uitverkocht in een bepaalde maat, kun je deze niet meer selecteren in die maat.

Een artikel plaats je in de winkelwagen wanneer je op de artikelpagina doorklikt op de knop 'In shoppingbag. Als je jouw aankoop direct wilt afronden ga je naar "Naar shoppingbag". Hier kun je artikelen nog verwijderen en/of het aantal aanpassen.

Betalen

Als je klaar bent met het maken van jouw keuze en je je bestelling wil afronden, klik je in de shoppingbag op de knop 'Verder naar bestellen'. Als je nog niet ingelogd bent, kun je hier inloggen, doorgaan als gast of anders een account aanmaken. Zijn deze gegevens ingevoerd dan, klik je op "Verder naar verzenden". Hier kan je jouw bezorgadres invoeren. Vervolgens klik je op "Verder naar betaalwijze". Nu kom je in de kassaomgeving terecht en kun je een betaalmethode selecteren. Indien de betaling is voldaan, krijg je een betalingsbevestiging in beeld en keer je automatisch terug naar de webshop. Je ontvangt altijd een bevestiging van je bestelling per mail.

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW.

Levering

Dutchdandies.nl werkt samen met DHL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. De levertijd bedraagt 1 tot 2 werkdagen. Wanneer je na 7 dagen je pakket nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

De verzendkosten voor het bezorgen van je bestelling op een door jou gekozen afleveradres in Nederland bedragen €4,95.


Betalingsmogelijkheden

Bij Dutchdandies.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op via 0345 204056.

iDEAL

De meerderheid van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaalt inmiddels met iDEAL. Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Adyen. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct aan de slag met je bestelling!

Creditcard

Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider (Adyen). Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW.

HOW CAN WE HELP YOU?

Delivery

Arrow right thin

Returns

Arrow right thin

Complaints

Arrow right thin

Contact

Arrow right thin