Arno Kantelberg SS24

Dutch Dandies x Arno Kantelberg

TIJDLOZE CAPSULECOLLECTIE

Maak kennis met de exclusieve capsulecollectie van Arno Kantelberg in samenwerking met Dutch Dandies. Deze capsulecollectie zit vol tijdloze klassiekers die van iedere garderobe een veelzijdig, goedgekleed geheel maakt. Arno Kantelberg en Dutch Dandies delen dezelfde missie, namelijk: de man handvatten bieden om zijn stijl te upgraden. In deze collectie vind je dan ook items om een eigen stijl mee uit te dragen.

Hou deze pagina in de gaten: de collectie wordt later dit seizoen aangevuld met colberts en jassen.

De stukken in de capsulecollectie van Dutch Dandies zijn items om een eigen stijl mee uit te dragen. Denk aan double-breasted pakken en dubbele bandplooibroeken, met wijdere pasvorm. De veelzijdige collectie voorziet de modebewuste man van items met Italiaanse stofkwaliteit, maar dan met een tikje Nederlandse eigenwijsheid. Bedoeld om op hun eigen manier een geheel eigen stijl uit te kunnen dragen.

Volgens Arno Kantelberg is de collectie veelzijdig: “Voor overdag naar je werk, of voor een knappe gelegenheid in het weekend, in deze capsule collectie vind je als man eigenlijk alle handvatten voor je garderobe.”

Bekijk collectie

Arno

De collectie heeft invloeden uit de jaren ‘80 met bandplooibroeken, double breasted pakken, zacht Biella merino knitwear, overhemden met klepzakken en jasjes met safari invloeden. Luxe stoffen zorgen voor een hoge draag- en productkwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan superzacht yakwol of de gevouwen sevenfold stropdas. 

De collectie refereert aan de succesvolle man die altijd druk en onderweg is. Daarom zijn de items onderling gemakkelijk te combineren en vaak voorzien van een comfortabele, iets ruimere, pasvorm dan de eerdere slank gesneden collecties van het merk. Maar ook zijn de items een handvat voor de man om zijn stijl in het vernis te zetten. Bijvoorbeeld door eens voor een double breasted jasje te kiezen, je overhemd af te maken met een sjaaltje of een extra laag toe te voegen met een stijlvol vest. 

arno